ВНЕДРЯВАНЕ, ОБУЧЕНИЕ, КОНСУЛТАЦИИ, СЕРВИЗ | ЛИТЕРАТУРА
 
 

ГеоТроникс е Специализиран Технологичен Център създаден от Асоциация СФЕРА. Благодарение на асоциацията в Геотроникс СТЦ са обединили своя технологичен и екипен потенциал фирмите: Торн България ООД, Мулти-рециклинк ООД, Давимекс ЕООД, Метагард ЕООД, Геотехникс ЕООД, Голдън Бийч Прима БГ ЕООД, Виа Консулт ЕООД, Геотроникс ЕООД , Анимекс ЕООД и др.

ГеоТроникс е специализиран в разработката, внедряването (обучението) и поддръжката на геофизични системи. Също така извършваме маркетинг и консултации в областта на приложната и специалната геофизика.

Нашата цел не е да Ви продадем някаква апаратура, а да ви предложим надеждно решение на вашите проблеми в рамките на средствата с които разполагате. Доказателство за това са множеството ни клиенти, които сами са си осигурили геофизични системи, но работят с нас по обучението, внедряването и поддръжката.

Към момента предлагаме съвременни геофизични решения за недеструктивни изследвания на КОМУНИКАЦИИ, ТРАНСПОРТНИ И ИНЖЕНЕРНИ СЪОРЪЖЕНИЯ, ОКОЛНА СРЕДА, ГЕОТЕХНИЧЕСКИ, МИННИ, АРХЕОЛОЖКИ, ВОЕННИ, СЪДЕБНИ и други обекти.

При нас ще намерите бюджетно ориентирани работещи решения, без компромиси в качеството и сигурността на системите. Динамиката на съвременното развитие налага все повече да се изпълняват ЕВРОНОРМИ и ЕВРОСТАНДАРТИ, които се постигат със съответни системи за недеструктивни изследвания.

ГеоТроникс провежда индивидуални курсове за обучение на оператори и интерпретатори на GPR, FEM, RES, MAG и други геофизични системи. Предлагаме също усвояване и внедряване на поръчкови геофизични системи, както и обучение на съответния персонал.

Ние единствени у нас разработваме и внедряваме неконвенционална и специална геофизика.

 
 
INDEX | ВРЪЗКИ | КОНТАКТИ | ВЪПРОСИ
 
ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ © GeoTronics ©